Поздравителен адрес

 

news

СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ,

В навечерието сме на един от най-дългоочакваните християнски празници – Рождество Христово и Нова година, които са изпълнени с веселие и нестихващи човешки надежди за по-добри дни, стремеж за повече щастие и съзидателен дух.

Вярваме, че тежките дни през изминалата 2018-та година ще останат в нея, а новата 2019-та ще бъде по-добра, истински благодатна и градивна за нас, защото всички ние заслужаваме това !

В тези дни на равносметка към изминалата година отправяме благослов, упование и надежда към настъпващата, и се надяваме, че всеки един от Вас има повод за лично удовлетворение от постигнатото и ще прекрачи Новата 2019-та със стремеж за повече радост, доброта и разбирателство. Отправяме сърдечни пожелания за много здраве, любов и благоденствие във вашите домове!

Нека Новата година бъде успешно начало за едно по-добро бъдеще, благополучие и просперитет за всички нас, като запазим постигнатото досега и го умножим !

Да посрещнем Новата 2019 година с вяра в бъдещето, усмивка и красота в сърцата, а нейната щедра отплата към всички нас, гражданите на община Карнобат, да бъде много здраве, радост, щастие, сбъднати очаквания и късмет!

ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА !

снимки:Георги Тодоров (Georgi Todorov)